Foredrag

Jeg afholder foredrag for skoler, højskoler, efterskoler og andre interesserede. Herunder er forslag til, hvad indholdet kunne være, men jeg tilpasser selvfølgelig efter målgruppe og interesse.

Forfatter – Hvordan bliver man det?

Jeg vil fortælle om, hvordan jeg selv blev forfatter, og hvordan min hverdag ser ud. Jeg vil komme med gode råd til, hvordan man kommer i gang med at skrive, og hvordan man bevarer gejsten. Om afslag, tvivl og frustrationer og glæden ved at stå med den færdige bog i hånden. Og jeg vil selvfølgelig læse op af udvalgte bøger.

Fodbold som rammefortælling

I mine bøger bruger jeg ofte sport og især fodbold som rammefortælling. Jeg vil fortælle om, hvorfor det er så god en god platform for fortællinger om vigtige emner som moral, venskab og fællesskab, og jeg vil læse op fra nogle af mine bøger.

Multikulturel litteratur

Jeg er meget optaget af at alle børn og unge, skal kunne finde en mulighed for identifikation i litteraturen, også selvom de ikke er ‘pæredanske.’ Jeg læser op fra nogle af mine bøger, der på hver deres måde omhandler det at stå mellem to kulturer.

Drømme og håb

Mange af mine bøger handler om drømme og håb. Men hvordan udlever man sine drømme? Og er det altid muligt at bevare håbet? Jeg fortæller om mit eget liv og læser op fra mine bøger.