Bøger

Yousef er en ung flygning fra Syrien. Han bor nu i Danmark og lærer dansk på en sprogskole. Engang var han en talentfuld fodboldspiller, men på grund af sit dårlige knæ, kan han ikke spille mere. Han elsker dog stadig fodbold.
En dag inviterer hans lærer ham med til træning på sit fodboldhold. Her møder han de andre spillere og ikke mindst træneren, Hansen. Det ændrer Yousefs liv.

Yousef kommer fra Syrien, men bor i Danmark. Han er hjælpetræner på et fodboldhold.
Holdet er på vej opad i deres række – især på grund af deres dygtige angriber, William.
Da holdets bedste forsvarsspiller begynder at spille dårligt, står Yousef midt i et dilemma. William vil stoppe på holdet, hvis Kasper fortsætter.
Skal Kasper sættes af holdet? Eller er der en anden løsning?

Yousef kommer fra Syrien, men har boet i Danmark nogle år. Han arbejder på et pizzeria og er hjælpetræner på et fodboldhold.
Han er glad for sit liv, men savner at spille selv.
En dag får han at vide, at en operation måske kan hjælpe ham tilbage til fodbolden.
Yousef er i tvivl. Skal han vælge operationen eller fortsætte sit liv som pizzamand og træner?
Og hvad med hende fodboldpigen Maja?

Malik elsker fodbold og er målmand for sit hold. En dag starter Amir fra Syrien i klubben. Han er endnu bedre end Malik, der ryger ned på andetholdet.
En dag dukker Amir ikke op, fordi hans familie har fået afslag på asyl. Skal Malik hjælpe Amir og hans familie med at blive i Danmark? Eller skal han håbe på, at Amir rejser tilbage til Syrien, så han kan få sin plads på førsteholdet tilbage?

Daniel er en ung flygtning fra Eritrea. Han bor i Danmark og drømmer om at få et arbejde, så han kan klare sig selv.
Han er startet i praktik i en butik. Måske kan det blive et rigtigt arbejde? Det er vigtigt at komme til tiden, ellers vil chefen måske ikke ansætte ham.

Men han er sent på den. Meget sent. Så Daniel løber. Han løber alt, hvad han kan.