Bøger

Det forbandede stadion (2021)

Thor og vennen Alfred oplever gang på gang, at deres yndlingshold Trandby taber på hjemmebane, og Thor får en mistanke om, at noget er helt galt. Er Trandbys stadion mon forbandet? Og hvem står bag? Og hvorfor?

Det forbandede stadion er en fortælling om mod og venskab, men også om slanger, forbandelser og naturligvis fodbold.

Køb den her

Antons valg (2021)

Anton drømmer om at blive professionel fodboldspiller en dag. Det er bare svært, når man spiller for en lille klub som Askov. Efter en fodboldturnering bliver han kontaktet af en stor klub, Visby. Antons bedste ven, Svend hader Visby. Kan de stadig være venner, hvis Anton skifter klub? Og vil Anton overhovedet spille for fjenden?

Køb den her

Det er jo bare fodbold (2021)

Anton spiller for Askov Boldklub sammen med sine gode venner. Det går desværre ikke så godt for deres hold lige nu. Vennerne er nemlig begyndt at droppe fodbold for at spille computerspil. Det gør Anton både vred og skuffet. Hvordan kan computerspil være vigtigere end fodbold? Man svigter ikke sit hold!

Køb den her

Uro (2021)

Livet er noget lort. Men hvorfor?
Jeg er ung og o.k. pæn. Jeg har venner. Det går jo godt.
I skolen. På arbejde. Hvorfor er jeg ikke glad?
Hvad er der galt med mig?
Hvorfor har jeg så meget uro?

Køb den her

Kun et øjeblik (2020)

Jeg er Karl. Jeg bor på gaden.
Jeg er forelsket. I pigen med det dejlige smil.
Men vil hun have mig? Jeg har jo ingenting.
Kun mit gode humør. Kan hun blive min?
For altid? Eller kun et øjeblik?

Køb den her

Et godt match (2020)

Pling! Der er et match. Mig og smukke Noah. Vi skal på date. Men er jeg pæn nok? Tynd nok? Sjov nok? Er vi et godt match? Også uden filter?

Lix-tal 10

Køb bogen her

Bitch (2020)

Ditte er en bitch. Det ved alle. Engang var hun Mias bedste veninde. Men Ditte har kysset med Tobias, som Mia er vild med. Mia trykker på send. Så flyver den af sted. Snappen. Gennem luften til Ditte. Din lede luder. jeg håber du dør bitch

Lix-tal 10

Køb bogen her

Bolden i græsset (2018)

Yousef er en ung flygning fra Syrien. Han bor nu i Danmark og lærer dansk på en sprogskole. Engang var han en talentfuld fodboldspiller, men på grund af sit dårlige knæ, kan han ikke spille mere. Han elsker dog stadig fodbold. En dag inviterer hans lærer ham med til træning på sit fodboldhold. Her møder han de andre spillere og ikke mindst træneren, Hansen. Det ændrer Yousefs liv.

Køb den her

Pest eller kolera (2018)

Yousef kommer fra Syrien, men bor i Danmark. Han er hjælpetræner på et fodboldhold.
Holdet er på vej opad i deres række – især på grund af deres dygtige angriber, William. Da holdets bedste forsvarsspiller begynder at spille dårligt, står Yousef midt i et dilemma. William vil stoppe på holdet, hvis Kasper fortsætter. Skal Kasper sættes af holdet? Eller er der en anden løsning?

Køb den her

Lige til højrebenet (2018)

Yousef kommer fra Syrien, men har boet i Danmark nogle år. Han arbejder på et pizzeria og er hjælpetræner på et fodboldhold. Han er glad for sit liv, men savner at spille selv. En dag får han at vide, at en operation måske kan hjælpe ham tilbage til fodbolden.
Yousef er i tvivl. Skal han vælge operationen eller fortsætte sit liv som pizzamand og træner?
Og hvad med hende fodboldpigen Maja?

Køb den her

På mål for Amir (2018)

Malik elsker fodbold og er målmand for sit hold. En dag starter Amir fra Syrien i klubben. Han er endnu bedre end Malik, der ryger ned på andetholdet. En dag dukker Amir ikke op, fordi hans familie har fået afslag på asyl. Skal Malik hjælpe Amir og hans familie med at blive i Danmark? Eller skal han håbe på, at Amir rejser tilbage til Syrien, så han kan få sin plads på førsteholdet tilbage?

Køb den her

Løb, håb og wienerbrød (2018)

Daniel er en ung flygtning fra Eritrea. Han bor i Danmark og drømmer om at få et arbejde, så han kan klare sig selv. Han er startet i praktik i en butik. Måske kan det blive et rigtigt arbejde? Det er vigtigt at komme til tiden, ellers vil chefen måske ikke ansætte ham. Men han er sent på den. Meget sent. Så Daniel løber. Han løber alt, hvad han kan.

Køb den her