Omtale

Bogen er handlingsmættet og spændende”

“….en hæsblæsende og spændende jagt på sandheden om det forbandende stadion”

Materialevurdering

Det er en virkelig god fodboldbog, som handler om svære beslutninger og venskaber. Man forstår Antons dilemma, og temaet er meget relevant.”

Materialevurdering

”Rigtig god bog om meget relevante emner: venskaber og fritidsinteresser. Bogen lægger op til en snak om valget mellem forskellige interesser og moralske forpligtigelser overfor hold og venner…..Anbefales meget.”

Materialevurdering

“Det er så godt, når letlæste bøger for unge har et flot og vigtigt indhold. Her fortælles om, hvor svært det kan blive, når ens forældre bliver skilt. (…) Det er nemt at identificere sig med hovedpersonen og mærke uroen selv. Er man i samme situation, kan man spejle sig og måske få mod på selv at søge hjælp. Rigtig fin bog.” 

Materialevurdering

“Historien er velskrevet, god og fængende, og der giver et realistisk billede af livet, når man er udsat, og det er svært. Tekstens mange letlæste og korte sætninger giver læseren en fornemmelse af Karls indre, forvirrede og sporadiske tanker. Hvordan kommer han videre?”

Materialevurdering

“Historien og temaet er velskrevet og aktuelt. Teksten har korte sætninger, hvor sproget er hurtigt og ungt. Læseren følger Emmas inderste tanker, fra det første pling. (…) Bogen kan give de ældste elever en øget læselyst, og den anbefales indkøbt til unge, der har svært ved at læse tykke bøger.”

Materialevurdering

“En ganske realistisk og vedkommende historie om tre pigers (veninders) jalousi, løgne og misforståelser. Teksten er sat med stor typografi og med god luft mellem linjerne. Den består af korte helsætninger, som dels er Mias inderste tanker, dels en beskrivende alvidende fortællers. Sproget er ungt og nutidigt og ganske spot on. De fleste unge vil kunne genkende historiens temaer og motiv, som kan give anledning til selvransagelse, refleksion og diskussion.”

Materialevurdering

“En velskrevet og fremadskridende fortælling fyldt med håb om et godt liv. Har en nuanceret personskildring og miljø, der vil tale til unge mandlige tosprogede læsere. De egner sig fint til undervisnings-og frilæsningsbrug i danskundervisningen. De tre bind har fremadskridende handling og skal læses i rækkefølge. Fint bidrag til letlæsningshylden for unge og voksne.”

Materialevurdering

“Bogen er en velskrevet nutidig og medrivende bog til unge (måske især drenge). Bogen handler om fodbold, venskab, familie og dilemmaet mellem at vælge det, som gavner Malik mest, eller at gøre det, som er mest rigtigt? Et dilemma der er krydret med at Maliks far selv er bosnisk flygtning, at Malik er skilsmissebarn og deres fodbolddrømme.”

Materialevurdering

“En fin, enkel og absolut positiv historie om integration. I er enkelt sprog tegnes et billede af en ung mands møde med Danmark og danskerne, hvor den direkte, personlige kontakt gennem et konkret, fysisk projekt bliver afgørende for, om indslusningen lykkes.”


Materialevurdering